تعمیر درب اتوماتیک, تعمیر کرکره برقی, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار درب برقی, تعمیرکار درب ریموتی, جک پارکینگ, خدمات سرویس دُر, درب اتوماتیک, درب برقی, درب ریموتی, درب شیشه ای, درب شیشه ای اتوماتیک, درب کنترلی, مقاله, نصب درب اتوماتیک

هزینه نصب جک درب پارکینگ

تعمیر درب شیشه ای

هزینه نصب جک درب پارکینگ

این روزها در مقایسه با گذشته با توجه به سهولت کاربری و کاهش زمان اختصاص یافته برای تردد و همچنین سطح امنیت بالای درب­های اتوماتیک به خصوص در مکان­های پرتردد، درخواست­ها برای نصب جک درب پارکینگ بسیار بیشتر شده است.

با نصب جک­های پارکینگی بر روی درب­های خود شما می­توانید آن­ها را از راه دور کنترل کرده و تنها با استفاده از یک ریموت کنترل درب پارکینگ خود را بدون نیاز به پیاده شدن از ماشین باز و بسته نمایید.

با نصب قطعه­ای به نام جک پارکینگ بر روی درب­های اتوماتیک می­توان باز و بسته شدن آن­ها را به حالت اتوماتیک درآورد.

در این مقاله قصد داریم تا به بررسی هزینه نصب جک درب پارکینگ، نکات مربوط به نصب صحیح جک­های پارکینگی و لزوم کمک گرفتن از یک

فرد نصاب حرفه­ای در این کار بپردازیم پس تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

نصب جک درب پارکینگ چگونه انجام می­شود؟

نصب جک درب پارکینگ کار چندان آسانی نبوده و برای انجام آن می­بایست به چند مهارت مختلف مسلط بود تا بتوان جک پارکینگ را به درستی و به بهترین نحو نصب نمود. برای نصب صحیح جک­های پارکینگی، فرد نصاب می­بایست تسلط کاملی بر اموری همچون سیم کشی، کنده کاری، جوش کاری، سوراخ کاری و به کار انداختن و نحوه کار مدار کنترل جک­های پارکینگی داشته باشد و بتواند این کارها را با دقت تمام و توجه کامل به ویژگی­های محیط و درب­های مربوطه به انجام رساند. در صورتی که این فرد هر کدام از این مراحل را به درستی انجام نداده و در اجرای آن­ها دچار خطا شود، عملکرد جک­های درب پارکینگ با اختلال مواجه شده و یا ظاهر درب­ها پس از نصب جک نامتناسب به نظر خواهد رسید.

محاسبه هزینه نصب جک درب پارکینگ

لازم است این نکته را بدانید که هزینه تمام شده برای نصب انواع مختلف جک­های پارکینگی با یکدیگر متفاوت بوده و به عوامل و شرایط گوناگونی بستگی دارد. طریقه نصب و راه اندازی یک سری از جک­های پارکینگی در مقایسه با بقیه مشکل­تر بوده و به همین دلیل ممکن است که هزینه نهایی نصب ان­ها بیشتر از سایر جک­ها باشد. هزینه تمام شده برای نصب جک­های پارکینگی با توجه به مدل­های آن­ها متفاوت می­باشد که در ادامه هر کدام از آن­ها را بررسی خواهیم کرد:

هزینه نصب جک درب پارکینگ ایرانی

این نوع از جک­های درب پارکینگ در مقایسه با سایر انواع جک­های پارکینگی از قیمت کمتری برخوردار بوده و نصب و فعالسازی مدار کنترل آن­ها نیز کار چندان دشواری نمی­باشد؛ از این رو هم هزینه­های تمام شده برای نصب آن­ها در مقایسه با سایر انواع جک­های پارکینگی پایین­تر است. به طور کلی این هزینه بر اساس هزینه­های در نظر گرفته شده در سال 1400 چیزی حدود ششصد هزار تومان می­باشد که این مبلغ کلیه هزینه­های مربوط به جوش کاری، سیم کشی، فعالسازی مدار فرمان، کنده کاری و نصب بازوها را در بر می­گیرد. لازم به ذکر است که این هزینه هم برای جک­های بازویی پارکینگی یک لنگه و هم جک­های بازویی دو لنگه محسوب می­شود.

هزینه نصب جک درب پارکینگ الکترومکانیکی خارجی

با توجه به این که هزینه تهیه جک­های الکترومکانیکی خارجی در مقایسه با نمونه­های ایرانی بالاتر است، بالتبع هزینه نصب و راه اندازی آن­ها نیز مقادیر بالاتری را شامل خواهد شد. بر اساس نرخ­های اعلام شده در سال 1400، هزینه نصب جک­های مدل تلسکوپی دو لنگه و تک لنگه خارجی به اندازه 600 هزار تومان می­باشد. این هزینه تمامی مراحل نصب و راه اندازی جک­های الکترومکانیکی را جدا از کارهای اضافی و خارج از برنامه در بر می­گیرد.

هزینه نصب جک درب پارکینگ ریلی

هزینه­ای که در نصب جک­های پارکینگی ریلی پرداخت می­شود در مقایسه با جک­های بازویی مقدار بیشتری را شامل می­شود. علت اصلی این افزایش قیمت نصب در جک­های ریلی، لزوم انجام فونداسیون بر روی زمین و دقت و تمرکز بالاتری جهت نصب این نوع از جک­های پارکینگی می­باشد. علاوه بر این، تعداد نصاب­هایی که در این امر از تجربه و مهارت کافی برخوردار باشند و اقدام به نصب این نوع از جک­های پارکینگی نمایند در مقایسه با سایر انواع جک­ها بسیار کمتر است. هزینه­های سال 1400 نشان می­دهند که نصب این گونه از جک­ها در کنار سیم کشی هزینه­ای به اندازه ششصد هزار تومان را شامل می­شود. چنان چه فرد درخواست نصب شدن موتور جک ریلی در قسمت بالایی درب­ها را داشته باشد، لازم است تا هزینه آهن کشی آن را نیز به طور جداگانه پرداخت کند.

هزینه نصب جک درب پارکینگ هیدرولیکی

در میان انواع مختلف جک­های پارکینگی، هزینه نصب جک­های هیدرولیکی در مقایسه با سایرین بیشترین مقدار را به خود اختصاص داده است. این نوع از جک­ها عمدتا برای درب­های خاص و یا مکان­های شلوغ مورد استفاده قرار می­گیرند که برای نصب آن­ها می­بایست دقت و مهارت زیادی به خرج داده و این کار را به یک فرد متبحر و کاربلد سپرد. گاهی هم ممکن است که برای نصب این نوع از جک­ها لازم باشد تا از شرکت تولید کننده آن­ها مجوز نصب دریافت نمود. به طور میانگین، نرخ­های مربوط به سال 1400 برای نصب جک­های درب پارکینگ هیدرولیکی یا جک­های خاص به اندازه 900 هزار تومان می­باشد. روش نصب این گونه از جک­ها به اندازه زیادی مشابه طریقه نصب جک­های پارکینگی دو لنگه می­باشد و لازم است تا حتما کلیه مراحل نصب و راه اندازی این جک­ها توسط نصاب متخصص این کار انجام شود. در صورتی که هر گونه کار اضافی و یا سیم کشی خارج از برنامه انجام شود، نصاب مجاز به دریافت هزینه­ای مازاد بر آن چه که ذکر شد می­باشد.

جمع بندی

جک­های درب پارکینگ جز تجهیزاتی هستند که نصب آن­ها نیازمند مهارت و تجربه بوده و در انجام آن می­بایست دقت و تمرکز کافی را به خرج داد تا نتیجه نهایی کار یک جک پاریکینگ با کارکرد درست و سیستم کارآمد باشد. عوامل متعددی در هزینه­های نهایی نصب جک­های درب پارکینگ نقش دارند که مهم­ترین آن­ها، نوع جک­های درب پارکینگ، قیمت دستگاه درب­های اتوماتیک و میزان دشواری نصب جک مورد نظر می­باشد. کمترین هزینه نصب مربوط به جک­های تک لنگه و یا دو لنگه مدل ایرانی می­باشد که علت آن هم طریقه نصب راحت و راه اندازی اسان­تر مدار فرمان آن­ها می­باشد. در مقابل هزینه تهیه و نصب جک­های درب پارکینگ تک لنگه و یا دو لنگه خارجی و به ویژه مدل­های ایتالیایی بیشتر از سایر انواع جک­ها است که به دلیل گران­تر بودن خود قطعه جک و فناوری پیشرفته به کار رفته در آن می­باشد.