تعمیر درب اتوماتیک, تعمیرات جک های درب پارکینگ, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار درب برقی, تعمیرکار درب ریموتی, جک پارکینگ, خدمات سرویس دُر, درب اتوماتیک, درب بازکن برقی, درب برقی, کرکره برقی, مقاله, نصب درب اتوماتیک

علل خرابی درب برقی

نصب درب اتوماتیک شیشه ای

علل خرابی درب برقی

علل خرابی درب برقی ممکن است به دلایل مختلف باشد. امروزه درب های برقی که  به ‌صورت تمام اتوماتیک هستند یکی از پرکاربرد ترین انواع درب ‌های مورد استفاده در  انواع ساختمان‌ ها در نظر گرفته می ‌شوند. در این بخش می‌ خواهیم درمورد علل مختلف خرابی درب برقی صحبت کنیم. در ابتدا بهتر است با ماهیت درب های برقی و انواع آن، آشنا شویم.

آشنایی با درب برقی

امروزه یکی از پرکاربرد ترین انواع درب ‌های مورد استفاده در مکان‌ های پر جمعیت مانند بانک ‌ها و فروشگاه ‌های بزرگ و پارکینگ ‌های مسکونی و بزرگ، انبارها، هتل‌ ها و مجتمع‌ های تجاری، درب ‌های برقی می ‌باشد. این نوع درب ‌ها با استفاده از موتورهای برق تغذیه شده و از طریق ریموت یا کنترل، کنترل می شوند.

افراد می ‌توانند درب ‌های برقی را با استفاده از ریموت ها باز و بسته کنند. این درب ‌ها ویژگی ‌ها و مزیت ‌های بسیار زیادی دارند به ‌خصوص در مکان ‌هایی که ازدحام جمعیت وجود دارد. درب‌های برقی در انواع مختلف و در جنس ‌های مختلف در بازار عرضه می ‌شوند که شما بسته به نیاز خود می‌ توانید مناسب ‌ترین نوع آن را تهیه کنید.

انواع درب های برقی

درب ‌های برقی با توجه به نوع کارکرد به سه گروه تقسیم می ‌شوند. درب ‌های اتوماتیک الکترو مکانیک که در این نوع از درب ‌ها، باز و بسته شدن آن ‌ها به وسیله گیربکس و چرخ ‌دنده می ‌باشد. درب اتوماتیک پنوماتیک، این درب ‌ها نیز با استفاده از فشار گاز و همچنین فشار باد کارکرده باز و بسته می ‌شوند. درب اتوماتیک هیدرولیکی که نوع سوم درب ‌های برقی است با استفاده از فشار روغن و فشار مایعات باز و بسته می‌ شود.

درب ‌های اتوماتیک با توجه به نحوه باز و بسته شدن دارای انواع مختلفی هستند. این نوع درب‌ ها با توجه به نحوه باز و بسته شدن به درب ‌های اتوماتیک پارکینگ، درب اتوماتیک کشویی، اتوماتیک سکشنال، درب اتوماتیک کرکره‌ای،  تقسیم می‌ شوند.

 مزیت ‌های درب ‌های برقی

درب‌ های برقی دارای مزیت ‌های بسیار زیادی هستند که در بخش زیر می‌ خواهیم به مزیت ‌های این نوع درب‌ ها اشاره کنیم. با استفاده از این نوع درب ‌ها می ‌توان در وقت و انرژی افراد صرفه‌جویی کرد. علاوه ‌بر این، این نوع درب ‌ها عایق بوده و به دلیل آنکه هیچ درزی در آن‌ها وجود ندارد مانع از خروج هوای گرم در زمستان و هوای سرد در تابستان می‌شوند.

علاوه ‌بر این امنیت بالایی دارند به ‌طوری‌که  به  ‌غیر از ریموت کسی نمی ‌تواند آن را باز کند. همچنین زیبایی خاصی به ساختمان می ‌دهد.

 قیمت روز درب برقی

قیمت روز درب برقی با توجه به دلایل مختلف متغیر است. برخی از مهم ‌ترین عواملی که بر قیمت درب ‌های اتوماتیک یا برقی تاثیر می ‌گذارند عبارت ‌اند از نوع درب، ابعاد و سایز درب، نوع موتور به ‌کار رفته در درب، جنس درب مثلاً فولاد و یا شیشه‌ای،  برند و کارخانه تولیدی.

علل خرابی درب های برقی

درب ‌های برقی علاوه ‌بر آنکه دارای مزیت ‌های بسیار زیادی می ‌باشند، ممکن است با خرابی ‌هایی نیز مواجه شود. در بخش زیر می ‌خواهیم شما را با علل مختلف خرابی درب ‌های برقی و نحوه‌ی رفع این نوع خرابی ‌ها صحبت کنیم.

باز و بسته نشدن درب های برقی

یکی از عوامل خرابی این نوع درب ‌ها باز و بسته نشدن آن است که این امر در اثر اتصال برق رخ می‌ دهد.  برای حل این مشکل بهتر است اتصالات برق را چک کنید و سپس عملکرد کرکره را بررسی کنید.

 نیمه ‌باز و بسته شدن درب برقی

ممکن است این عمل در اثر عملکرد نادرست سنسور ها باشد. سنسورها باید در جای درست و مناسب نصب شوند. علاوه ‌بر این کثیف بودن سنسور چشمی نیز از دیگر عواملی است که منجر به ایجاد مشکل در عملکرد سنسور ها می ‌شود.

گیر کردن کرکره هنگام حرکت

در مواقعی که کرکره  هنگام حرکت گیر می‌کند ممکن است مشکل از روغن ‌کاری باشد. برای رفع این مشکل بهتر است روغن ‌کاری کرده و یا از روان‌ کننده هایی که در بازار موجود است استفاده کرد.

 خرابی ریموت کنترل

درصورتی ‌که ریموت درب اتوماتیک باز یا بسته نشود نیاز به تعویض دارد. ممکن است عواملی مانند ضربه و نفوذ آب باعث خرابی آن شوند.

آهسته حرکت کردن درب کرکره ‌ای

اگر درب کرکره برقی با سرعت کم باز یا بسته شود ممکن است ایراد از فنر آن باشد. پارگی فنر باعث کاهش سرعت کرکره می ‌شود.

خرابی موتور

موتور یکی از مهم‌ ترین قطعات درب برقی است. درصورتی ‌که موتور خراب شود نیاز به تعمیر و یا حتی تعویض دارد.

باز شدن خود به خود درب های برقی

در مواقعی ممکن است کرکره‌ ها به‌ خودی ‌خود باز شوند که در این ‌صورت بهتر است از یک فرد متخصص استفاده کنید.

خرابی یاتاقان

خرابی یاتاقان نیاز به تعویض فوری دارد.

 خرابی تیغه

یکی دیگر از عوامل خراب شدن درب ‌های برقی است.  تیغه ممکن است در برابر ضربه آسیب‌ دیده باشد که باعث تغییر فرم آن‌ شود. در این‌ صورت نیاز به تعویض تیغه ‌ها دارید.

 خرابی رسیور

یکی دیگر از مهم‌ترین قطعات درب ‌های برقی رسیور است که در صورت خرابی می‌ تواند مشکلات مهمی را بر عملکرد درب برقی ایجاد کند. در صورت خرابی این قطعه حساس بهتر است از کارشناس و یا متخصص استفاده کنید.

خرابی شفت

شفت کرکره برقی نگهدارنده رول کرکره است. این قطعه با چرخش موتور تنظیم می ‌شود و اندازه ‌های مختلف دارد که بر اساس نوع موتور تعیین می‌گردد.

 مشکل در فیوز و دستگاه مرکزی

اگر مشکل از فیوز و یا دستگاه مرکزی باشد مشکل از برد یا سیم ‌های ورودی آن است که دراین‌صورت بهتر است از یک متخصص استفاده کنید.

خرابی فتوسل

در برخی مواقع ممکن است درب برقی باز شده اما بسته نشود که در این ‌صورت یکی از مهم ‌ترین دلایل آن وجود مشکل در فتوسل است. اگر فتوسل تمیز  نباشد می‌تواند منجر به رخداد مشکلات بسیار جدی شود.

سخن پایانی

میتوان گفت اشنایی کامل با علل خرابی درب های برقی شما را در شناخت بهتر این نوع درب ها و یافتن راهکارهای عالی در رفع این مشکلات کمک می کند. توجه به هریک از جزئیات کارکرد درب های برقی، بسیار ضروری است تا بدین وسیله بتوانید از این دربها به بهترین شکل استفاده کرده وکاربرد و طول عمر آن را نیز افزایش دهید، استفاده بهینه و سرویس های دوره ای می تواند تا حد امکان مانع خرابی دربهای برقی شود.