تعمیر درب اتوماتیک, تعمیر کرکره برقی, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار جک پارکینگ, تعمیرکار درب برقی, تعمیرکار درب ریموتی, جک پارکینگ, خدمات سرویس دُر, درب اتوماتیک, درب برقی, درب ریموتی, درب شیشه ای, درب شیشه ای اتوماتیک, درب کنترلی, مقاله, نصب درب اتوماتیک
خرابی کرکره برقی

خرابی کرکره برقی یکی از موضوعاتی است که بسیاری از مصرف کنندگان را با مشکل مواجه کرده است.کرکره برقی یک نوع درب الکتریکی می باشد که در صورت خرابی ممکن است علت آن مکانیکی یا الکتریکی باشد امروزه انواع مختلفی از کرکره های برقی به بازار عرضه می شود و استفاده از این نوع درب های الکتریکی به دلیل تضمین ایمنی ساختمان و حفاظت از مال و دارایی گسترش یافته است.
لازم است در هنگام خرید کرکره برقی به نوع کرکره، نوع مصرفی، کیفیت ساخت، جنس و استحکام قطعات آن توجه کرد لذا برای استفاده بهینه و طولانی مدت از این نوع درب ها از کیفیت آن اطمینان حاصل پیدا کنید.
در بعضی موارد با وجود اینکه کرکره برقی شما کیفیت مطلوبی دارد اما ممکن است دچار مشکل شود در این صورت ابتدا باید نوع و علت خرابی یا از کار افتادگی را بررسی کنید شناخت اجزای اصلی کرکره برقی و دانستن عمده ترین علل خرابی کرکره برقی به عیب یابی و رفع آسان تر مشکل کمک میکند. در این مقاله به رایج ترین علل خرابی کرکره برقی و مهمترین اجزای آن اشاره شده است.
عمده ترین عوامل خرابی کرکره برقی:
-
قطعی برق ، سوختن فیوز ، سوختن برد.
-
ضعیف شدن موتور و یا در بدترین حالت ممکن احتمال از کار افتادگی موتور کرکره برقی.
-
خرابی چشمی.
-
عدم نگهداری صحیح.
-
استفاده و مکرر و پی در پی از درب و داغ شدن موتور.
-
عدم اجرای دستور باز و بسته شدن کرکره بوسیله ریموت بدلیل سالم نبودن، ضربه خوردگی و یا آب خوردگی آن.
-
رطوبت و بارندگی که باعث زنگ زدگی مسیر حرکت چرخ دنده ها می شود.
-
وجود مانع در مسیر حرکت تیغه ها.
-
ساییدگی، پارگی، فرسودگی، برآمدگی و یا فرورفتگی تیغه ها میتواند عملکرد موتور را تحت تاثیر قرار دهد.
-
آسیب دیدن جک های بازویی.
اجزای اصلی کرکره برقی
اجزا و قطعات مختلفی باید دست به دست هم دهند تا کرکره برقی کار کند. شناخت اجزای کمک می کند تا در صورت خرابی کرکره برقی به شکل ساده تری عیب یابی و رفع مشکل را انجام شود و باتوجه به برآورد هزینه های لازم نسبت به تعمیر یا تعویض آن اقدام نمود.
موتور کرکره برقی
مهمترین و اساسی ترین قطعه در کرکره های برقی؛ موتور کرکره برقی است که با جریان برق کار میکند و وظیفه آن تبدیل نیروی الکتریسیته به انرژی مکانیکی برای بالا و پایین کردن تیغه های کرکره می باشد. نوع موتور به کار رفته با توجه به مکان نصب و میزان استفاده از کرکره فرق می کند. در زیر به انواع موتور کرکره برقی می پردازیم:
-
موتور ساید: موتور ساید قابلیت تحمل وزن بالایی دارد به همین دلیل در کرکره برقی های دارای وزن بالا استفاده می شود.
-
موتورتوبلار: پر کاربرد ترین نوع موتوردر ساخت کرکره های برقی موتور توبلار می باشد . از این موتور برای ورودی های کوچک و کم تردد استفاده می شود.
-
موتور سانترال: از موتور سانترال معمولا برای برقی کردن کرکره های دستی استفاده می شود. و این موتور برای کرکره های برقی با وزن متوسط به کار می رود.
تیغه کرکره برقی
بدنه اصلی کرکره برقی را یکسری تیغه تشکیل می دهد که در انواع مختلفی از نظر ظاهری و جنس آن به بازار عرضه می شوند. مهمترین انواع تیغه کرکره برقی:
-
تیغه آلومینیومی
-
تیغه پلی کربنات
-
تیغه گالوانیژه فوم دار
-
تیغه فولادی