تعمیر درب شیشه ای اتوماتیک برقی امروزه درب اتوماتیک شیشه ای در وروردی بسیاری از مراکز خرید، بانکها و سازمان های دولتی دیده می شود. اگر چه تا چند سال پیش درب اتوماتیک برای ورودی ساختمان کالایی لوکس و نمادی از تجمل به شمار می رفت ولی امروزه به یک ضرورت و بخشی جدایی ناپذیر از ساختمان های نوساز به حساب می آید. اما دلایل این تغییر رویکرد چیست و چرا سازندگان حاضر به پرداخت هزینه اضافه برای راه اندازی سیستم اتوماتیک برای ورودی ساختمان ها شده اند؟ در ادامه به بررسی مزایا و معایب استفاده از درب اتوماتیک در ورودی های ساختمان می پردازیم.
اولین و شاید مهمترین عامل در استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای درب ورودی ساختمان، جلوگیری از بازماندن ناخواسته درب می باشد. از آنجا که این درب ها به صورت خودکار پس از عبور افراد بسته می شوند، لذا بطور کامل فضای داخل ساختمان را از خارج جدا کرده و مانع از تبادل حرارت با محیط خارج می گردند. این مورد نقش مهمی در ثابت نگهداشتن دمای فضای داخلی و صرفه جویی در انرژی مورد نیاز برای تهویه ساختمان دارد.
از طرف دیگر با توجه به قابلیت اتصال درب های اتوماتیک شیشه ای به سیستم های کنترل تردد، می توان از این درب ها در ورودی فضاهای ويژه ای که تنها افراد خاصی اجازه تردد به آن ها را دارند استفاده کرد. در این صورت با اختصاص کارت های مخصوص و یا کدهای مشخص برای اشخاص موردنظر می توان دسترسی سایر افراد به این بخش ها را محدود نمود.تعمیر درب شیشه ای اتوماتیک برقی
با توجه به گسترش استفاده از سیستم های کنترل هوشمند یکپارچه ساختمان (BMS) در کشور، استفاده از درب های اتوماتیک در ورودی ساختمان به یک الزام تبدیل شده است. زیرا تنها از طریق یک سیستم مکانیزه و فرمان پذیر می توان بر تردد افراد نظارت داشت و در مواقع لزوم و یا شرایط اضطراری (مانند وقوع آتش سوزی و یا سرقت)، عملکرد درب های وروردی را کنترل نمود و از طریق سیستم کنترل مرکزی باز و یا بسته بودن هر یک از درب ها را برحسب نیاز تعیین کرد.تعمیر درب شیشه ای اتوماتیک برقی
موارد فوق از جمله مهمترین مزایای استفاده از درب اتوماتیک شیشه ای در ورودی ساختمان ها می باشد. در مقابل آنچه بیان شده، می توان به هزینه اولیه بالا نسبت به درب های دستی به عنوان نقطه ضعف سیستم های اتوماتیک اشاره نمود. البته با توجه اینکه استفاده از درب اتوماتیک هزینه های جاری نظیر هزینه تهویه ساختمان و هزینه نیروی انسانی برای کنترل تردد را کاهش میدهد، می توان ادعا نمود که با گذشت چندماه هزینه اولیه جبران شده و در مجموع استفاده از درب اتوماتیک نه تنها هزینه اضافی به همراه ندارد بلکه موجب کاهش بودجه نگهداری ساختمان خواهد شد.
درب های اتوماتیک شیشه ای در انواع مختلفی طراحی و ساخته می شوند. از منظر نوع عملکرد می توان این درب ها را به دو گروه «کشویی» و «لولایی» تقسیم نمود.
درب های اتوماتیک شیشه ای کشویی از نظر ساختار به چند گروه تقسیم می شوند که عبارت است از:
«درب های کشویی تخت معمولی»
«درب های کشویی تخت تلسکوپیک»
«درب کشویی منحنی»
همچنین درب های اتوماتیک شیشه ای نفررو لولایی از نظر مکانیزم کارکرد به دو گروه :
«درب های دارای لولا در یک سمت (در لولایی معمولی)»
«درب های گردان»تعمیر درب شیشه ای اتوماتیک برقی
قسمت می شوند. از جمله معدود کمپانی های فعال در زمینه درب های اتوماتیک نفررو که طیف کامل سیستم های اتوماتیک این نوع درب ها را ارائه می کنند می توان به شرکت FAAC ایتالیا اشاره نمود.
این شرکت با بیش از ۵۰ سال سابقه فعالیت در زمینه درب های اتوماتیک، شناخته شده در سطح جهان و ارائه دهنده محصولات با بالاترین کیفیت در نقاط مختلف دنیا می باشد. محصولات کامل انواع درب های اتوماتیک پارکینگی، راهبند و درب های اتوماتیک نفررو را شامل می شود.
یکی از پرکاربردترین محصولات درب اتوماتیک، نوع شیشه ای آن است. از اجزای مهم درب اتوماتیک شیشه ای می توان شیشه سکوریت ،کاور آلومینیوم یا استیل ، اپراتور و کاور پشت دهنده می باشد. از مهم ترین جزء آن اپراتور می باشد که تقریبا بیشترین قیمت را همین اپراتور را دارد.
این درب ها اصولا نفر رو بوده و عملکرد اتوماتیک آنها در بسیاری از اماکن باعث رضایت ارباب رجوع شده و حس خوش آیندی در آنها ایجاد می کند. درب های اتوماتیک شیشه ای مجموع به درب هایی گفته می شود که به صورت هوشمند و اتوماتیک با استفاده از یک ریموت از دور باز یا بسته می شوند. این درب ها به دلیل راحتی در استفاده و امنیت بسیار بالایی که دارند یکی از برترین درب ها می باشند که بسیار مورد توجه قرار گرفته استتعمیر درب شیشه ای اتوماتیک برقی.
این درب ها در ساختمان های مسکونی و اداری ، بیمارستان ها و مراکز درمانی بانکها هتل ها رستوران ها و غیره استفاده می شوند. با استفاده از این درب ها تا 70 درصد از هدر رفتن انرژی جلوگیری می شود و به دلیل استفاده درزگیرهای لاستیکی و مویی بین فریم ها از نفوذ گرد و خاک حشرات و صدا نیز جلوگیری می شود همچنین به دلیل اینکه این درب ها دستگیره ندارند مانع از انتشار میکروب ها و ویروسها و بیماری های واگیر دار می شوند. از امتیاز های درب اتوماتیک شیشه ای سازگار با هر نوع دکوراسیون استهلاک پایین مصرف پایین انرژی حداقل ایجاد صدا کنترل تردد عبور و مرور افراد می توان اشاره کرد
اجزای درب اتوماتیک شیشه ای به شرح ذیل می باشد:
مرکز کنترل مولد نیروی حرکتی قبل جک بازوها و موتور چشمی ها میکروسوئیچ فلاشر ریموت کنترل پایه ها قفل برقی قفل مکانیکی درب اتوماتیک شیشه ای به سهولت در عملکرد در اماکن بسیار پر تردد استفاده می شود. این نوع درب می تواند به صورت کشویی دو طرفه باز شود.
درب اتوماتیک شیشه ای به دلیل سهولت در عملکرد در اماکن بسیار پر تردد استفاده می شود. این نوع درب می تواند به صورت کشوئی از همه پرکاربردتر می باشد. این نوع را نسبت به ابعاد و فضایی که دارند به صورت مختلف سفارش می دهند اما استاندارد آن ثابت و 2 لت آن متحرک است. شیشه های این درب ها اصولا سکوریت نشکن و با قطره 10 میلی متر در رنگ های گوناگون می باشد. درب های تلسکوپی در مواردی استفاده می شود که کارفرما نیاز به عرض باز شو بالاتری دارد. به عکس درب اتوماتیک شیشه ای معمول که دارای 4 یا 2 لت تشکیل شده است. در مدل 3 لت یکی از لت ها ثابت در سمت راست و یا چپ قرار می گیرد و 2 لت متحرک هستند برای درب های 6 لت هم به همین منوال است فقط به جای حرکت درب ها به یک طرف به طرفین باز می شود و روبروی دربهای ثابت قرار می گیرند.
در حال حاضر در اکثر مکان های عمومی و انتظامی از درب شیشه ای اتوماتیک به صورت فراوان استفاده شده است دلیل استفاده از آن بهینه سازی مصرف انرژی آسانی در رفت و آمد مسائل بهداشتی و ایمنی عایق کاری ساختمان می باشد که اگر در انتخاب آن دقت کنیم می توانیم تمام موارد گفته شده را داشته باشیم.
درب اتوماتیک شیشه ای نصب بسیار راحتی داشته و نصب انواع مختلف آن به صورت متفاوت می باشد. این درب ضد حریق می باشد و از مقاومت بالایی برخوردار است در صورت رفتن برق جای هیچ نگرانی نیست زیرا در هنگام قطع برق این درب ها به برق اضطراری مجهز هست